banimod / etpro / ettv forums Forum Index banimod / etpro / ettv forums
Bani's Discussion Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

server crash after connecting to master

 
Post new topic   Reply to topic    banimod / etpro / ettv forums Forum Index -> ET TV
View previous topic :: View next topic  
Author Message
huxflux



Joined: 15 Oct 2006
Posts: 9

PostPosted: Tue Oct 09, 2007 8:46 am    Post subject: server crash after connecting to master Reply with quote

i followed the instructions

i copied ettv.x86 to et folder from slave (where etded.x86 is) i added the cvars, i copied ettv.x86 to et folder of the slave and added the tvgame.mp.i386.so to the etpro folder


i started both servers with ettv.x86.

ok both are running but when i enter


\rcon tv connect 62.75.240.201:27961 test weed //ettv pass and g_password

the server just crashs and its back after 30 sec (so i guess the watchdog has been started)

any1 know what i am doing wrong??


thx hux
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
huxflux



Joined: 15 Oct 2006
Posts: 9

PostPosted: Wed Oct 10, 2007 8:13 am    Post subject: Reply with quote

nvm i got it fixed

oh and thx for the great support again!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
gotenks



Joined: 15 Nov 2002
Posts: 4040
Location: out of my mind

PostPosted: Wed Oct 10, 2007 8:20 am    Post subject: Reply with quote

hmmm... possibly posting the answer so someone else can see the answer?
_________________
My Website

After a night of binge drinking:
=FF=im2good4u wrote:
WTF wanst i on top ?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
huxflux



Joined: 15 Oct 2006
Posts: 9

PostPosted: Wed Oct 10, 2007 9:54 am    Post subject: Reply with quote

the problem was that the master had maps that were missing on the slave, so after deleting them it worked. i disabled pb on the slave and these probs also got fixed.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    banimod / etpro / ettv forums Forum Index -> ET TV All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group